YATIRIM YOLUYLA DOMİNİKA VATANDAŞLIĞI

Yatırım programı ile Dominika vatandaşlığı ve pasaportu ile vizesiz seyahat dünyasına katılın.

Yatırım programı ile Dominika vatandaşlığı 1991 yılında Dominika Hükümeti tarafından kurulmuş ve dünyanın en eski vatandaşlık programlarından biridir – 1991 Vatandaşlık Yasasının 8. Bölümü uyarınca anayasada tanımlanmıştır. Hatta Grenada vatandaşlık programından daha eskidir. Dominika pasaportu, size ve ailenize Avrupa Schengen bölgesi, İngiltere, Singapur ve Hong Kong dahil olmak üzere 128 ülkeye vizesiz seyahatin avantajlarından yararlanmanızı sağlayacaktır.

Yeni bir hayat’ta, özel danışmanlarımız, küresel vatandaş olma hedefinize ulaşmanıza yardımcı olacak düzenleyici, prosedürel ve finansal danışmanlık da dahil olmak üzere her adımda kapsamlı destek sağlamaktadır. Dominika Topluluğu, çifte vatandaşlığa izin veriyor, dolayısıyla mevcut uyruğunuzdan vazgeçmeniz gerekmeyecek. Dominika vatandaşlığı programı dünyanın en hızlılarından biridir ve ikamet ettiğiniz ülkeden ayrılmanıza gerek kalmadan başvurabilirsiniz.

Zaman Aralığı: :2-4 ay
Vizesiz Seyahat Edilebilen Yerler:Avrupa Schengen bölgesi, İngiltere, Hong Kong ve Singapur dahil olmak üzere 128’den fazla ülkeye vize gerekmeden seyahat edilebilir
Yatırım Türü:Dominika’daki Hükümet onaylı projeler kapsamında Hükümet Katkısı veya Gayrimenkul alımı
Yatırım Maliyeti ve Koşulları:4 kişilik bir aile için 100.000 dolar veya 200.000 $ gayrimenkul yatırımı için devlet katkısı.

Avrupa Schengen bölgesi, İngiltere, Hong Kong ve Singapur dahil olmak üzere 128’den fazla ülkeye vize gerekmeden seyahat edilebilir

Dominika’daki Hükümet onaylı projeler kapsamında Hükümet Katkısı veya Gayrimenkul alımı

4 kişilik bir aile için 100.000 dolar veya 200.000 $ gayrimenkul yatırımı için devlet katkısı.

Aileniz ile Birlikte Özgürlüğü Yaşayın

  • Dominika vatandaşlığınızın ve pasaportunuzun ülkeniz yetkililerine bildirilmemesi
  • Çifte vatandaşlık elde edildiği için mevcut milliyetten feragat edilmez.
  • Dominika’ya seyahat etmeksizin izin verilen vatandaşlık ve pasaport
  • 2 ay gibi kısa bir sürede ikinci vatandaşlığınızı alırsınız, ve bir kez alındığında Dominika vatandşlığı geri alınamaz olur.

Aileniz İçin Güvenli Bir Geleceğe Yatırım

  • Eş ve 30 yaşına kadar olan çocuklar da Dominika Vatandaşlık programından yararlanabilirler.
  • 55 yaşın üzerindeki ebeveynler de başvurana bağlı olarak başvuruda bulunabilirler.
  • Dominika pasaportunuzla, Karayip ülkelerinin herhangi birinde ikamet etme özgürlüğünün tadını çıkarabilirsiniz.
  • Tüm aileniz için iş ve eğitim fırsatları sağlayan güvenli bir ortam

Vizesiz Seyahatin Tadını Çıkarın

  • Vizesiz 128 ülkeye ücretsiz seyahat etme özgürlüğü
  • Bu, tüm Schengen Avrupa ülkelerinin yanı sıra İngiltere, Avustralya, Singapur, Hong Kong ve diğer büyük ülkelerin çoğunu içerir
  • Dominika pasaportu, dünya çapında en tanınmış ve kabul edilen pasaportlardan biri olarak görülmektedir

Vergisel ve Finansal Avantajlar

  • Dünya çapında gelirinizi bildirmek veya vergi ödemek zorunda değilsiniz.
  • Bu vatandaşlık programı kapsamında sermaye kazancı, servet, miras ve hediyeler vergiye tabi değildir.
  • Yerel para birimi ABD Dolarına sabitlendi
  • Karayip ülkeleri içinde gümrüksüz ticaret var

DOMİNİKA VATANDAŞLIĞI NASIL ALINIR?

Dominika, bireylere ve ailelerine, Ulusal Kalkınma Fonu’na (NDF) bağış yoluyla ya da Hükümet tarafından onaylanmış bir gayrimenkul projesine yatırım yaparak, ülkeye şartlı ekonomik katkı sağlayarak, vatandaşlığa sahip olmalarını sağlar. Antigua ve Barbuda Vatandaşlık Yatırım programına benzer şekilde Dominika da 100.000 dolarlık katkıdan başlıyor.

Yeni bir hayat’ta uzman ekibimiz mevcut farklı seçenekleri tartışacak ve kişisel gereksinimlerinize göre en uygun seçenek hakkında rehberlik edecektir.

Dominika Hükümetine Katkı

Yatırım yoluyla Dominika Vatandaşlığı programına göre, ikinci vatandaşlık ve pasaport için Dominika Hükümeti’ne mali katkıda bulunabilirsiniz. Ödemeler başvuru için gerekli resmi aracılar tarafından onaylandıktan sonra yapılır.

GAYRİMENKUL YATIRIMI YAPARAK DOMİNİKA VATANDAŞLIĞI ALMA

Dominika Vatandaşlığı elde etmek için bir diğer seçenek  200.000 $ ‘lık Devlet onaylı projelerde emlak yatırımı yapmaktır. Bu yatırım sadece size değil, ailenize de Dominika vatandaşı olmayı ve ikinci pasaportunuzu 4 aydan kısa sürede alabilmenizi sağlar.

Yeni bir hayat ekibimiz, en güvenli ve cazip yatırımları sunabilmek için Hükümetin onayladığı tüm projeler üzerinde kapsamlı araştırma ve değerlendirmeler yapmaktadır. Hükümet yetkilileri ve Dominika’daki tüm büyük gayrimenkul geliştiricileri ile olan yakın ilişkilerimiz, uluslararası müşterilerimiz için son derece profesyonel ve kusursuz bir hizmet sunmamızı sağlar.

Dominika Hükümet Onaylı Emlak Projesi

Hükümet onaylı otel projesi, Karayipler’in en başarılı projelerinden biri olarak kabul edilmektedir. Bu eşsiz tesis, yüksek kaliteli Amerikan ve Avrupalı ​​turistlerinin ilgisini çekmeye devam etmektedir.

2015 yılında Dominika’da en iyi otel olarak seçildi ve tüm Karayipler’deki ilk üç otel arasında yer aldı.

Tesis, konukları için 120 yeni lüks villa geliştirmektedir. Bu tatil villaları, Dominika’nın Vatandaşlık yatırım Programı kapsamında müşterilerine gayrimenkul yatırımları olarak satışa sunulmaktadır.

Villa sahibi, % 50 kira geliri elde edecek, bakım masrafları düşülecek ve her yıl bir haftalık villa kullanımı hakkına sahip olacaktır. Villalar 3 yıl sonra satılabilir ve Dominika vatandaşlığına devam edebilirsiniz.

DOMİNİKA HÜKÜMETİNE KATKI

Yatırım yoluyla Dominika Vatandaşlığı programına göre, ikinci vatandaşlık ve pasaport için Dominika Hükümeti’ne mali katkıda bulunabilirsiniz. Ödemeler başvuru için gerekli resmi aracılar tarafından onaylandıktan sonra yapılır.

TEK KATILIMCIİKİ KİŞİLİK AİLEDÖRT KİŞİLİK AİLE
Katkı: $100,000Katkı: $175,000Katkı: $200,000
Hükümet Ücretleri: $9,950Hükümet Ücretleri: $15,400Hükümet Ücretleri: $18,300
TOPLAM: $109,950TOPLAM: $190,400TOPLAM: $218,300

* Bu ücretler Hükümet Makamları tarafından belirlenir, ödenir ve yasal danışmanlık ile banka ücretlerini içermez.

 

RESMİ SÜREÇLER HAKKINDA SORULARINIZ MI VAR? UZMANLARIMIZA SORUN

DOMINIKA VATANDAŞLIĞI HAKKINDA SIKÇA SORULAN SORULAR

Yatırım Programına Göre Dominika Vatandaşlığı, bireylere ve ailelerine hükümete şartlı ekonomik katkıda bulunarak vatandaşlığa sahip olmalarını sağlar. Ulusal Kalkınma Fonu’na (NDF) yapılan bağışla veya Devlet tarafından onaylanmış bir gayrimenkul projesine yatırım yaparak yaparak Dominika Vatandaşlığına hak kazanabilirsiniz.

Halihazırda tek başvuru sahibi için katkı tutarı 100.000 ABD doları iken, gayrimenkul alımı 200.000 ABD Doları’dır.

Temiz bir adli sicil kaydı ile 18 yaşını dolduran herkes, Dominika vatandaşlığı için yatırım programına başvurabilir. Finansal olarak, ya Dominika Devlet Fonu’na önemli bir ekonomik katkı yapabilmeli ya da devlet tarafından onaylanmış gayrimenkul satın almak gerekmektedir.

Dominika vatandaşlığı, Avrupa Birliği, İngiltere, Hong Kong ve Singapur başta olmak üzere dünya genelinde 128’den fazla ülkeye vizesiz seyahat özgürlüğü sağlar. Ekonomik olarak istikrarlı, güvenli ve huzurlu bir ülke olan Dominika’da veya diğer Karayip ülkelerinde yaşama, çalışma veya eğitim hakkını da içeren tam vatandaşlık imkanına hak kazanırlar. ABD EB-5 Yatırımcı vizesinden farklı olarak, Dominika vergisiz bir ortam sunuyor – varlık, yabancı gelir, sermaye kazancı, hediye veya miras vergisi yok.

Evet – eşiniz, 30 yaşına kadar olan çocuklarınız ve ebeveynleriniz de belirli koşullara sahip oldukları sürece, bakmakla yükümlü olduğunuz kişilerin bir parçası olarak başvurabilirler. Her aile üyesi için yaşlarına göre değişen ek hükümet ücretleri vardır.

Dominika’daki yerel ekibimiz, gayrimenkul alımınızın yasal sürecini tamamlayacak ve bize tapularınızı gönderecektir. Dominika’nın Vatandaşlık Yatırım programı, yabancı yatırımcıların devlet tarafından onaylanmış bir gayrimenkul satın almasına ve vatandaşlık almasına izin veriyor.

Dominika’da emlak piyasası birçok yeni proje ile güçlenmeye devam ediyor. Yabancı yatırımcılar için cazip bir yer. Gayrimenkul piyasasındaki satışlar 200.000 $ ila 750.000 $ arasında değişiyor.

DOMINIKA PASAPORTU İLE VİZESİZ SEYAHAT EDİLEN ÜLKELER

Almanya
Andora
Arnavutluk
Aruba
Avustralya
Avusturya
Bahamalar
Bahreyn
Bangladeş
Barbados
Belçika
Belize
Bermuda
Birleşik Krallik
Bolivya
Bosna Hersek
Botsvana
Brezilya
Bulgaristan
Cape Verde Adalari
Cayman Adalari
Cebelitarik
Cook Adalari
Costa Rica
Cote D'ivoire
Çek Cumhuriyeti
Danimarka
Cibuti
Doğu Timor
Dominik
Dominik Cumhuriyeti
Ekvador
El Salvador
Endonezya
Ermenistan
Estonya
Fiji
Filipinler
Filistin Bölgesi
Finlandiya
Fransa
Gabon
Gambiya
Gine Bisau
Gitmek
Grenada
Guatemala
Guyana
Güney Afrika
Güney Kore
Gürcistan
Haiti
Hirvatistan
Hindistan
Hollanda
Honduras
Hong Kong
İran
İrlanda
İspanya
İsveç
İsviçre
İtalya
İzlanda
Jamaika
Kamboçya
Karadağ
Kenya
Kibris
Kiribati
Kolombiya
Komorlar
Kosova
Küba
Laos
Lesoto
Letonya
Lihtenştayn
Litvanya
Lübnan
Lüksemburg
Macao
Macaristan
Madagaskar
Makedonya
Malawi
Maldivler
Malezya
Malta
Mauritius
Misir
Mikronezya
Monaco
Montserrat
Moritanya
Mozambique
Nepal
Nikaragua
Norveç
Palau
Panama
Peru
Polonya
Portekiz
Romanya
Ruanda
Samoa
San Marino
Sao Tome Ve Principe
Senegal
Seyşeller
Singapur
Slovakya
Slovenya
Solomon Adalari
Sri Lanka
St. Kitts Ve Nevis
St. Lucia
St. Vincent
Suriname
Swailand
Şili
Tanzanya
Tayvan
Tonga
Trinidad Ve Tobago
Tunus
Tuvalu
Türkiye
Uganda
Ukrayna
Uruguay
Ürdün
Vanuatu
Vatikan Şehri
Venezuela
Vietnam
Yunanistan
Zambiya
Zimbabve

Antigue & Barbuda Vatandaşlığı

 

Grenada
Gayrimenkul Projeleri

Dominika
Gayrimenkul Projeleri